Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Futbalový brankár sa nevie spamätať zo smrti mladej manželky
Zdielať na

Futbalový brankár sa nevie spamätať zo smrti mladej manželky

Zdroj: INSTAGRAM/joshuavickers

Manželmi boli iba štyri krátke mesiace. Bývalý brankár Arsenalu oplakáva svoju milovanú polovičku. Z jej smrti sa nevie spamätať. Prečítajte si dojemné vyznanie športovca, ktoré vháňa slzy do očí.

Bývalý brankár londýnskeho Arsenalu a súčasný gólman tímu Derby County Josh Vickers smúti za manželkou, ktorá odišla na večnosť iba štyri mesiace po ich svadbe. Laura zomrela na rakovinu

"Napísal som to už niekoľkokrát a stále nemôžem nájsť tie správne slová. Nie som si istý, či sa mi to vôbec podarí. V utorok večer moja manželka prehrala svoj dlhý boj s rakovinou. Laura bola najsilnejšou, najodvážnejšou, najmilujúcejšou a najmilovanejšou osobou, ktorú som kedy stretol. Napriek všetkému, čím si prechádzala, sa vždy usmievala a nikdy nedovolila, aby jej niečo zabránilo v tom, aby si užívala život a vytvárala si spomienky. Plakali sme, smiali sme sa a tancovali sme aj v ťažkých chvíľach. Vážim si každý okamih, ktorý sme spolu strávili, od prvého stretnutia až po tvoju pokojnú smrť. Viem, že sa na mňa pozeráš zhora a naďalej ma inšpiruješ každý jeden požehnaný deň. Ďakujem všetkým, ktorí mňa a naše rodiny podporovali v tomto neuveriteľne ťažkom období. Mám naozaj šťastie, že mám takú úžasnú rodinu a priateľov. Laura, budem ťa navždy milovať!

Krátko po svadbe zomrela aj speváčka Patrícia Janečková. Aj jej sa osudnou stala rakovina. 

Súvisiace články