Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zverejnili príčinu smrti partnera (†42) ženskej svetovej tenisovej dvojky
Zdielať na

Zverejnili príčinu smrti partnera (†42) ženskej svetovej tenisovej dvojky

Zdroj: INST/sabalenka_aryna

Konstantin Koltsov, ktorý reprezentoval Bielorusko na olympijských hrách v rokoch 2002 a 2010, štyri roky hral v NHL, kde obliekal dres tímu Pittsburgh Penguins a neskôr pôsobil v KHL, zomrel za tragických okolností. Životný partner Aryny Sabalenky mal 42 rokov. Ako informujú zahraničné média, svoj život ukončil skokom z balkóna.

Bieloruské médiá zverejnili podrobnosti tohto tragického incidentu, ktoré im poskytla polícia v Miami. Olympijský medailista v pondelok vyskočil z balkóna v Miami. Na miesto boli privolaní záchranári, ktorí ho previezli do nemocnice. Jeho zranenia boli nezlučiteľné so životom.

Spočiatku sa objavili správy, že zomrel pri dopravnej nehode či podozrenia, že príčinou smrti Konstantina Kolcova mohli byť problémy so srdcom. Ukázalo sa, že si na život siahol sám, píše NY Post.

"S hlbokým zármutkom oznamujeme, že zomrel Konstantin Koltsov, bývalý tréner Salavatu Julajev. Bol to silný a veselý človek, ktorého rešpektovali hráči aj fanúšikovia. Zapísal sa do histórie nášho klubu. Nech odpočíva v pokoji," píše sa vo vyhlásení ruského klubu, ktorý má sídlo v meste Ufa.

Jeho partnerka Aryna Sabalenka sa k tragickej udalosti zatiaľ nevyjadrila. Bieloruská tenistka sa mala tento týždeň zúčastniť na turnaji v Miami. Očakáva sa, že naň nenastúpi. 

Pozrite si priložené VIDEO:

Súvisiace články