Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Smutná PRAVDA o dcére Dary Rolins! Speváčka sa s TÝM ťažko vyrovnáva
Zdielať na

Smutná PRAVDA o dcére Dary Rolins! Speváčka sa s TÝM ťažko vyrovnáva

Archívna reportáž

Speváčka Dara Rolins už pocítila, aké to je, keď sa jej vlastné dieťa kvôli puberte tak trochu vzďaľuje. Laura už pomaly ale isto rozprestiera svoje krídla a tak spolu trávia čoraz menej spoločného času. Jediná dcéra speváčky dáva prednosť kamarátom. Dara sa s tým nevyrovnáva najlepšie, ale po boku má našťastie lásku v podobe Pavla Nedvěda, ktorý má s niečím podobným ako otec dvoch detí o niečo bohatšie skúsenosti.

​Laura už dávno nie je malé dievčatko prichytené na maminu sukňu. Je z nej krásna 14-ročná mladá slečna s vlastnými záujmami. Hoci boli s mamou vždy najväčšie parťáčky, pubertiačka pomaly ale isto trávi viac času s kamarátmi ako s mamou. 

"Dospievanie prebieha pokojne. Možno to bude tým, že sme nikdy nemali potrebu Lolu vyslovene vychovávať, poučovať a tvarovať podľa našich predstáv," priznala pre Expres Rolins. Spoločne s Matějom Homolom, ktorý je otcom Loly, sa snažia byť pre svoju dcéru tými najlepšími rodičmi. Napríklad sa pred ňou vôbec nehádajú.

Priznala však, že horšie akceptuje to, že dcéra sa jej vzďaľuje. Napríklad nedávno dala prednosť výletu s kamarátkami namiesto dovolenky v Taliansku.  "Zvykám si na to, že chce byť niekedy sama a aj na to, že dáva väčšiu prednosť svojmu svetu, kamarátom pred svetom nás dvoch s Pavlom," dodala.

Súvisiace články