Zatiahnuté
Bratislava
Eliška
7.10.2024
Kataríne Feldekovej zomrel manžel (†55), zlyhalo mu srdce
Zdielať na

Kataríne Feldekovej zomrel manžel (†55), zlyhalo mu srdce

Zdroj: FB/Richard Simurka

Šansoniérka Katarína Šimurková Feldeková, ktorá je dcérou Oľgy a Ľubomíra Feldekovcov, prišla o milovaného manžela. Hudobník Richard Šimurka zomrel vo veku 55 rokov. So smutnou správou sa podelila na sociálnej sieti.

"Riško nám hrá, žiaľ, už z neba. Dnes ráno odletel. Už sa nikdy trápiť nebude. Ďakujem za každú sekundu, ktorú som s ním strávila. Vďaka, Riško, že si sa obetoval a vzal si si ma za ženu. Nikdy Ťa neprestanem milovať," napísala užialená manželka Katarína Šimurková Feldeková. 

"Riško mal roky problémy s vysokým tlakom. Bral lieky, neviem, čo sa mohlo stať, možno ich zabudol užiť. Príčinu neviem, v pondelok sa dozviem viac. Záchranári mi povedali, že mu zlyhalo srdce. Skončil sa jeho čas. Už sa nedá nič robiť, len prijať to, tak ako to je. Bol to najúžasnejší človek, akého som mohla v živote stretnúť. Naozaj bezchybný. Som vďačná, že som s ním mohla byť, že si ma zobral za ženu. Moja rodina ho milovala. V máji to boli tri roky, čo sme sa vzali a v marci 2025 by to bolo 14 rokov, čo sme boli spolu," dodala pre Topky.

Súvisiace články

Najčítanejšie