Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Rihanna nosí ani nie rok po pôrode pod srdcom DRUHÉ dieťa
Zdielať na

Rihanna nosí ani nie rok po pôrode pod srdcom DRUHÉ dieťa

Polčasovú prestávku finále ligy amerického futbalu NFL medzi tímami Kansas City Chiefs a Philadelphia Eagles vyplnila hudobná superstar popu a R&B Rihanna. Barbadosko-americká speváčka predstavila v prestížnej polčasovej šou hneď niekoľko svojich najväčších hitov vrátane piesní ako Umbrella a Diamonds. Jej zástupcovia po vystúpení oznámili, že je opäť tehotná.

R​ihanna sa vystúpením na Super Bowle vrátila na svetové pódiá po takmer päťročnej prestávke. Na svoj comeback si pritom nemohla vybrať veľkolepejšiu príležitosť.

Len v USA finále sleduje odhadom na 100 miliónov divákov, pričom vrchol dosahuje sledovanosť stretnutia práve cez polčasovú prestávku, ktorú vypĺňa približne 13-minútová show považovaná za vrcholné predstavenie amerického zábavného priemyslu.

Na pohyblivom pódiu zavesenom vysoko nad ihriskom a postupne klesajúcim k hracej ploche štadióna v arizonskom Glendale 34-ročná speváčka v ružových šatách, obklopená tanečnou skupinou v bielom, zaspievala zmes svojich najväčších hitov: Bitch Better Have My Money, Diamonds.

Súvisiace články