Zatiahnuté
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Rodičia s dcérou zahynuli (†37, †31, †8), tragickú nehodu prežil len ročný chlapček
Zdielať na

Rodičia s dcérou zahynuli (†37, †31, †8), tragickú nehodu prežil len ročný chlapček

37 / ročný vodič vozidla Hyundai z doposiaľ nezistených príčin prešiel medzi obcami Strekov a Pribeta do protismeru. Zrážka s Volvom má mimoriadne tragické následky. Zahynul vodič, jeho 31-ročná manželka a ich len osemročná dcéra. Prežil iba ročný synček. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

​K čelnej zrážke dvoch áut došlo v nedeľu medzi Pribetou a Strekovom. Podľa informácií TV JOJ o život prišli traja ľudia, konkrétne 31-ročná žena, 37-ročný muž a aj 8-ročné dieťa.

Podľa informácií TV JOJ bola 31-ročná žena v siedmom mesiaci tehotenstva. V aute s nimi sedel aj ročný chlapček, ktorý bol prevezený do novozámockej nemocnice. V druhom vozidle sa viezli dvaja ľudia. 

55-ročný vodič bol s ľahšími zraneniami prevezený vrtuľníkom do nitrianskej nemocnice, jeho 65-ročná spolujazdkyňa utrpela ľahšie zranenia a prevezená bola do Nových Zámkov. Úmrtie troch osôb potvrdila pre TASR aj hovorkyňa OSZZS SR Alena Krčová. "Pri nehode zomreli muž, žena a dieťa. Záchranári im už nedokázali pomôcť," povedala Krčová.

Súvisiace články