Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Hrôzostrašná smrť Natálie (†23). Zrútila sa zo skaly v Alpách
Zdielať na

Hrôzostrašná smrť Natálie (†23). Zrútila sa zo skaly v Alpách

Zdroj: Inst/nataliestichova

Vo veku 23 rokov zomrela za tragických okolností česká gymnastka Natálie Štíchová. Na sociálnej sieti Facebook o tom informoval jej klub Sportovní gymnastika Sokol Příbram.

"S hlbokým zármutkom oznamujeme, že nás po tragickej nehode navždy opustila naša úžasná kamarátka, gymnastka, reprezentatka a trénerka Natálka Štíchová. Svoj život prehrala 21. augusta o 5:30 ráno," stojí v príspevku.

Žiadne ďalšie podrobnosti Sokol Příbram neupresnil. Portál extra.cz ale píše, že Natálie bola na túre v nemeckých Alpách so svojím partnerom Davidom, keď došlo k spomínanej tragédii. "Natálka si chcela urobiť čo najlepšiu selfie, ale bohužiaľ sa priblížila príliš blízko k okraju skaly a spadla z nej. Spadla asi z osemdesiatich metrov. Či sa pošmykla, alebo sa odlomil kus okraja skaly, to už nezistíme," upresnil rodinný priateľ.

Jej mama uviedla, že sa jej pošmykla noha. Bližšie podrobnosti ale známe nie sú. Nešťastie sa stalo ešte 15. augusta. Lekári v nemocnici márne bojovali niekoľko dní o život mladej Češky. V stredu 21. augusta odpojili športovkyňu z prístrojov.

Súvisiace články