Jasno
24°
Bratislava
Melánia
30.6.2024
Zomrela známa kulturistka (†36), zabila ju krvná zrazenina v pľúcach
Zdielať na

Zomrela známa kulturistka (†36), zabila ju krvná zrazenina v pľúcach

Cíntia Goldani bola hviezdou kulturistiky. Jej život vyhasol priskoro. Zomrela vo veku 36 rokov. Osudnou sa jej stala pľúcna embólia, ktorú spôsobila krvná zrazenina.

O pár dní mala štartovať na prestížnej kulturistickej súťaži. Brazílska šampiónka Cíntia Goldani zomrela na pľúcnu embóliu. Tú spôsobila krvná zrazenina. Rodina, priatelia a fanúšikovia sú z jej náhleho odchodu šokovaní. 

Cíntia Goldani pochádzala z Rio Grande do Sul a celý život ju sprevádzala kulturistika. Profesionálkou sa ale stala až v roku 2021, o rok neskôr dosiahla národnú úroveň. Bola populárna aj na sociálnej sieti. 

Srdce jej dotĺklo vo veku 36 rokov. 

Pozrite si priložené VIDEO:

"Veľmi ťa ľúbim, zaslúžila si si dostať odo mňa oveľa viac lásky. Naučila si ma milovať, ukázala si mi pravú lásku. Vždy ťa budem nosiť v mojom srdci, kým sa opäť nestretneme," napísal na Instagrame jej životný partner. 

O jej smrti informovali organizátori Musclecontest Brasil. "S veľkou bolesťou a smútkom vás informujeme o smrti profesionálnej športovkyne Cíntie Goldani v dôsledku komplikácií so zápalom pľúc. Bola anjelom v ľudskej podobe. Boh potreboval v nebi posilu," napísali v oficiálnom vyhlásení.

Súvisiace články