Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hviezdna lyžiarka prežíva obrovský smútok. Zomrel jej brat (†34)
Zdielať na

Hviezdna lyžiarka prežíva obrovský smútok. Zomrel jej brat (†34)

Zdroj: SRF

Švajčiarska lyžiarska federácia vo štvrtok večer oznámila, že brat hviezdnej lyžiarky prehral boj s rakovinou. Kevin Holdener zomrel vo veku 34 rokov. Wendy Holdener v emotívnom odkaze opisuje, ako jej brat po štrnásťročnom boji so zákernou chorobou opustil tento svet.

"V skorých ranných hodinách 22. februára zomrel Kevin, môj brat, dôverník a manažér, syn mojich rodičov, brat Steva a manžel Carmen."

Keď mal brat švajčiarskej lyžiarky 20 rokov, diagnostikovali mu zriedkavú a zložitú formu onkologického ochorenia. Statočne bojoval, ale napokon sa mu choroba stala osudnou. 

"Rakovina mu zmarila jeho sen o vlastnej lyžiarskej kariére. Kevin nás napriek tomu ohromil svojou silnou vôľou a chuťou do života. Statočne čelil tejto chorobe a dokázal prežiť ešte niekoľko vzácnych rokov," spomínajú jeho blízki.

Kevin bol rovnako ako Wendy lyžiarom, svojej vášni sa ale nemohol venovať dlho. Smutné je aj to, že len pred pár dňami bola dvojica na svahu, s fanúšikmi zdieľala radosť z toho, že jej brat lyžuje spolu s ňou. 

Súvisiace články