Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Georgina mala naplánovaný pôrod v Madride, detičky sa mali na svet vypýtať oveľa skôr
Zdielať na

Georgina mala naplánovaný pôrod v Madride, detičky sa mali na svet vypýtať oveľa skôr

Zdroj: Instagram/Cristiano

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (37) sa cez víkend v Premier League blysol hetrikom a následne si doprial pohodou s rodinou a priateľmi. V pondelok ho zasiahla veľká tragédia. Georgina Rodriquez (28) prišla počas pôrodu dvojičiek o chlapčeka, prežilo len dievčatko. Médiá špekulujú, že deti sa na svet vypýtali oveľa skôr.

​Španielska tlač tvrdila, že Georgina sa chystá porodiť na súkromnej klinike v Madride, kde v roku 2017 prišla na svet aj dcéra Alana Martina. Ihneď po tragédii s informáciou pracovali zahraničné médiá.  

Teraz je už ale jasné, že pokiaľ Georgina v madridskej nemocnici rodiť skutočne chcela, plán nevyšiel. Britské médiá totiž pripomenuli zábery, ktoré kráska zverejnila v nedeľu na svojom Instagrame.

Išlo o video z grilovačky v dome Cristiana Ronalda, na ktorom sa zúčastnili jeho priatelia a tiež Georginina sestra Ivana s partnerom a štvormesačnou dcérkou. Ronaldo oznámil smrť syna na nasledujúci deň. Briti informujú, že porodila priamo v Manchestri.  

Ronaldo a Georgina o prírastku do rodiny informovali v októbri, ale termín pôrodu nezverejnili.

Komplikácie, ktoré viedli k smrti chlapčeka, zatiaľ nie sú známe. Slávna dvojica požiadala o súkromie a prirodzene sa k tragickej udalosti vyjadrovať nechce.

Súvisiace články