Polojasno
15°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Škriniar po vypadnutí z Ligy majstrov hráčom zápasu
Zdielať na

Škriniar po vypadnutí z Ligy majstrov hráčom zápasu

Slovenský obranca Milan Škriniar sa stal hráčom zápasu FC Liverpool - Inter Miláno v utorňajšej odvete osemfinále futbalovej Ligy majstrov. Taliansky majster napriek víťazstvu 1:0 na Anfield Road skončil svoje tohtosezónne účinkovanie v prestížnej súťaži. Prvý zápas na domácom trávniku prehral 0:2.

Škriniar bol od začiatku zápasu pevnou oporou obrany hostí. Skvelý bol najmä jeho zákrok pri hlavičke kapitána domácich Virgila van Dijka, ktorá mala gólové parametre. „Som smutný z toho, že sme vypadli. Odchádzame však so vztýčenou hlavou. Ukázali sme charakter. Verili sme, že to dokážeme, ešte viac po strelenom góle,“ uviedol dvadsaťsedemročný Slovák.

V druhom polčase po hodine hry skóroval strelou z hranice šestnástky Lautaro Martínez. Krátko na to šance hostí na postup výrazne znížil Alexis Sánchez, keď za šľapák dostal druhú žltú kartu a išiel predčasne pod sprchy. Liverpool si v záverečnej polhodine postup postrážil. „Hrať s desiatimi hráčmi proti Liverpoolu je ťažké. Rozhodca uvidel faul a dal druhú žltú kartu, takže to bolo správne,“ doplnil Škriniar.

Súvisiace články