Jasno
25°
Bratislava
Ivan
8.7.2024
AC/DC Slovensku už ČOSKORO! Fanúšikov poteší aj Rita Ora
Zdielať na

AC/DC Slovensku už ČOSKORO! Fanúšikov poteší aj Rita Ora

AC/DC svojím „POWER UP“ európskym turné privádzajú svojich fanúšikov do šialenstva. Aktuálne sú v Španielsku, potom prichádza na rad Amsterdam.

​Pre svoje turné si táto legendárna kapela vybrala 10 krajín a jednou z nich je aj Slovensko.

21. júla túto najväčšiu svetovú rock and roll kapelu budeme počuť a vidieť naživo aj na Slovensku. V rámci svojho európskeho turné totiž vystúpia aj na starom letisku vo Vajnoroch, v Bratislave. Očakáva sa príchod viac ako 100 000 fanúšikov. 

AC/DC pomenovali svoje turné podľa ich posledného štúdiového albumu. POWER UP je ich prvým turné v Európe po ôsmich.

Na počesť ich 50-ročného kraľovania najväčšej rock and rollovej kapely na svete AC/DC na turné vystúpia – Angus Young na sólovej gitare, spevák Brian Johnson, rytmický gitarista Stevie Young, bubeník Matt Laug a nový bassgitarista, ktorý prevezme pochodeň za Cliffa Williamsa.

AC/DC sú späť, aby si zahrali s množstvom oddaných fanúšikov, ktorí každým rokom pribúdajú.

Réžia v podaní Slováka

Aktuálne prekvapila celý svet speváčka Rita Ora. Posledný májový deň potešila svojich fanúšikov poriadne horúcim a sexi videoklipom k piesni „Ask and You Shall Receive“.

Pieseň, ktorej spoluautorkou je Raye, je o tom, ako „využiť moment romanticky a ponoriť sa priamo do toho s niekým výnimočným“.

Videoklip režíroval Dano Černý. Dano je oceňovaný filmár, ktorý momentálne žije v Los Angeles.

Študoval na pražskej FAMU a magisterské štúdium réžie absolvoval na Americkom filmovom inštitúte (AFI). Spolupracoval pri tvorbe videoklipov napríklad so speváčkou Sia, Kygo či Diplo.