Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladík minul majetok, aby vyzeral ako Britney Spears. TU je výsledok. FOTO + VIDEO!
Zdielať na

Mladík minul majetok, aby vyzeral ako Britney Spears. TU je výsledok. FOTO + VIDEO!

Zdroj: INST/bryanray

Fanúšik plastickej chirurgie, ktorý sa silou mocou chcel podobať na legendu popu Britney Spears, už pochopil, že urobil neuveriteľne chybný krok. A keby len jeden, hneď niekoľko. Celý jeho majetok išiel na procedúry, avšak výsledok...veď posúďte sami.

Bryan Ray túžil po vzhľade, ako má Britney Spears. Dnes bez slzného spreja a paralyzéra nevyjde z domu. Dôvod? Ľudia ho nenávidia, niektorí sa ho dokonca snažili podpáliť s tým, aby sa mohli prizerať, ako "horia plasty". 

Mladý muž minul na zákroky viac ako stotisíc eur. Pred svetom sa ale skrývať nechce. Naopak, chce sa podeliť o svoj príbeh s ľuďmi, ktorí majú podobné skúsenosti. 

"Všetci sme si rovní, nie je potrebné nezmyselné násilie a útoky. Nepovažujem sa za lepšieho človeka ako ktokoľvek na tomto svete. Chcem, aby ľudia vedeli, že neprestanem, nikto sa mi nebude vyhrážať ani ma zastrašovať, aby som prestal, pretože moja komunita je silná, ľudia ako ja sú silní a chceme to isté, čo chce väčšina ľudí na tomto svete, šťastie a lásku," uviedol.

Pozrite si VIDEO:

Súvisiace články

Najčítanejšie