Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
TOTO je najnovší záber kráľovskej rodiny, Harry a Meghan REAGUJÚ vlastnou fotkou
Zdielať na

TOTO je najnovší záber kráľovskej rodiny, Harry a Meghan REAGUJÚ vlastnou fotkou

Archívna reportáž

Cez víkend zverejnila britská kráľovská rodina nový oficiálny portrét kráľa Karola III. s rodinou. Nechýba manželka Camilla a starší syn William s manželkou Kate. Fotka ukazuje budúcnosť monarchie, v ktorej s princom Harrym a jeho Meghan pravdepodobne už nik nepočíta.

​Všetci štyria na fotke pôsobia mimoriadne uvoľnene. Aj napriek tomu, že fotografiu zhotovili v predvečer pohrebu kráľovnej Alžbety II., najvyšší predstavitelia kráľovskej rodiny sa na fotke usmievajú. 

Fotografia je pretkaná akousi symbolikou. Kráľ pózuje s prvorodeným synom, ktorý je priamym následníkom na britský trón. Symbolické je aj to, že sa za štvoricou nachádza portrét kráľa Juraja III., najdlhšie vládnuceho mužského panovníka v britskej histórii. 

Nedal sa nevšimnúť fakt, že na fotke chýba mladší Harry a Meghan. V tom čase sa pritom manželia nachádzali na Ostrovoch. Médiá preto špekulujú, či sa nejedná o ďalší z mnohých signálov, že sa princ ku kráľovským povinnostiam neplánuje vrátiť. 

​Naopak manželia iba pár hodín po zverejnení oficiálnej fotky pridali na sociálne siete svoju vlastnú. Harry sa s Meghan drží za ruku.

Súvisiace články