Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Manželstvo Brada a Angeliny sa rozpadlo v LIETADLE! Pitt mal Jolie tresnúť o stenu tryskáča
Zdielať na

Manželstvo Brada a Angeliny sa rozpadlo v LIETADLE! Pitt mal Jolie tresnúť o stenu tryskáča

Archívna reportáž

Slávne celebritné manželstvo Angeliny Jolie a Brada Pitta krachlo v roku 2016. Spúšťačom mal byť osudný dramatický let súkromným lietadlom z Francúzska do Kalifornie. Herec mal vtedy nemenej slávnej herečke povedať, že rodinu doslova ruinuje. Strkal do nej a päsťou mal podľa jej slov preraziť polstrovanie stropu. Ako dôkaz dodala aj fotky, že sama má zodranú kožu. Pitt ju mal doškriabať a tresnúť o stenu tryskáča.

​Herec mal byť pod vplyvom alkoholu a marihuany. Angelina riešila incident na polícii a krátko po ňom požiadala o rozvod. Uplynulo 6 rokov a Jolie nechala zverejniť spis FBI z vyšetrovania potýčky v súkromnom lietadle. 

Správa FBI z roku 2016 o konflikte bola vyžiadaná na základe zákona o slobodnom prístupe k informáciám začiatkom tohto roka. Teraz ju získali americké médiá, ktoré sa rozhodli ju zverejniť. 

O dokumenty požiadala sama Angelina pod anonymným menom Jane Doe.

"Ruinuješ túto rodinu," kričal opitý Pitt a surovo s manželkou lomcoval, strkal do nej a bol agresívny. Bála sa, že vyštartuje aj po deťoch, ktoré rovnako urážal. Ako dôkaz dodala fotografie menších zranení na svojom tele. 

On sám agresivitu popieral, hoci uznal, že s alkoholom to preháňal. Dnes je však čistý a nadobro s ním podľa jeho slov prestal. 

Súvisiace články

Najčítanejšie