Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Bábätko známej slovenskej moderátorky BOJOVALO o život, prístup sestričky vás poriadne NAŠTVE!
Zdielať na

Bábätko známej slovenskej moderátorky BOJOVALO o život, prístup sestričky vás poriadne NAŠTVE!

Zdroj: INST/kristinajurcova

Slovenská moderátorka Kristína Jurčová známa z rozhlasového éteru sa už od januára pýši titulom MAMA. S pôrodom jej syna to ale vôbec nevyzeralo ružovo. Kristína síce rodila v neďalekom rakúskom Hainburgu a v pôrodnici strávila jednu noc, na druhé ráno ale malý Sebastian začal zvracať a čerstvú mamičku previezli na bratislavské Kramáre. A práve na tie nemá sympatická moderátorka najkrajšie spomienky.

"Dvakrát za deň narkóza pre také malé dieťa, to je naozaj strašný pocit," opísala vtedy Jurčová. Synček mal do života naozaj náročný štart, píšu Topky.

Na bratislavských Kramároch jej sestrička povedala, aby syna nedvíhala z postieľky, pretože by mu mohla ublížiť. "Áno, malý bol po operácii a mal zavedenú kanylu, ale ktorá matka, keď ide pobozkať vlastné dieťa, mu môže ublížiť?" vysvetlila s tým, že ju prístup zamestnankyne nemocnice nemilo prekvapil. 

Sebastiana začala dojčiť až na siedmy deň po operácii. Sestrička ju ale nenechala na pokoji ani počas dojčenia. "Nenechávajte ho tak dlho prisatého na prsu. Keď ho dojčíte, má jesť a nie spať! Dokŕmte ho fľaškou," ozrejmila celú pre ňu nepríjemnú situáciu Kristína.

"Doktori a ďalšie sestry - dokonalé. Ale niektoré, ako som spomenula, by mali okamžite uvažovať o zmene povolania," neodpustila si.

Ako prvorodička bola vystresovaná a v strachu, avšak keby sa jej niekto pokúsil niečo povedať pri druhom dieťati, reagovala by úplne inak. Je si viac ako istá, že ak by sa situácia opakovala niekedy v budúcnosti, ticho by už neostala. 

Dnes má malý Sebastian sedem mesiacov a je krásne zdravé chlapča.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kristína Jurčová (@kikashenka)

Súvisiace články