Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Beyoncé je ZLODEJKA, ukradla mi pieseň!
Zdielať na

Beyoncé je ZLODEJKA, ukradla mi pieseň!

Archívna reportáž

Americká hudobná ikona Beyoncé (40) vydala ešte v piatok dlhoočakávaný album s názvom Renaissance a po dlhých šiestich rokoch si fanúšikovia mohli vypočuť hneď 16 nových skladieb. Jej kolegyňa Kelis (42) ale okamžite Beyoncé obvinila z krádeže piesne „Get Along With You“ z roku 1999, ktorú použila bez jej vedomia a zvolenia.

​Album Renaissance obsahuje 16 skladieb a vzdáva hold tanečnej hudbe prostrednictvom samplov kultových hitov Donny Summer a Robin S., ktorá uviedla, že je nadšená, že sa na albume objavila aj jej tvorba.

Toto nadšenie ale nezdieľa speváčka Kelis, do albumu bol začlenený aj jej megahit „Get Along With You“, ktorý sa objavuje v piatej skladbe „Energy“.

​Kelis však tvrdí, že pieseň Beyoncé použila bez jej vedomia a zvolenia.

"Nie je to spolupráca, je to krádež. Moja myseľ je zničená, pretože úroveň neúcty a nevedomosti je ohromujúca. Dozvedela som sa to rovnakým spôsobom ako všetci ostatní. Niektorí ľudia v tomto biznise nemajú žiadnu dušu a integritu a všetkých oklamali. Je to smiešne," napísala Kelis na Instagrame.

Samotná Beyoncé sa k celej kauze nevyjadrila. Naopak potvrdila, že po tomto albume prídu ešte ďalšie dva.

"Práca na tomto albume mi umožnila snívať a stiahnuť sa do ústrania v dobe, ktorá svetu naháňala strach. V čase, keď sa dialo len málo, som zažívala pocit slobody a dobrodružstva. Chcela som vytvoriť priestor, kde sa človek bude cítiť v bezpečí a nikto ho nebude súdiť. Kde budeme zbavený akéhokoľvek perfekcionizmu a zbytočného uvažovania. Priestor, v ktorom bude možné sa vykričať, oslobodiť sa a zažiť voľnosť," uviedla Beyoncé na sociálnej sieti, kde ju sleduje 270 miliónov ľudí.

Súvisiace články

Najčítanejšie