Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Harryho a Meghan čaká ROZVOD! Expert má jasno aj v tom, KEDY sa to stane
Zdielať na

Harryho a Meghan čaká ROZVOD! Expert má jasno aj v tom, KEDY sa to stane

Archívna reportáž

Expert na celebrity AJ Benzado sa nechal počuť, že ubehne pár rokov a Harry s Meghan sa rozvedú. Aj samotní Briti sú podľa prieskumu naklonení tomu, aby sa dvojica, ktorá spôsobila rozruch v kráľovskej rodine ako nikto doteraz, by mala ísť od seba. A to aj napriek tomu, že pár vychováva dve prekrásne deti.

​Podľa experta tomu nasvedčuje aj správanie dvojice, ktorá opustila múry paláca a žije slobodne v Spojených štátoch. 

Harry a Meghan si povedali svoje áno 19. mája 2018. V kráľovskej rodine ale dvojica dlho nevydržala a už po roku sa presťahovala do zámoria. Už na začiatku ich pobytu v Kanade a následne aj v slnečnej Kalifornii sa šepkalo, že im život mimo paláca viac neprospieva ako prospieva. Minimálne princovi Harrymu.

Odmalička vychovávaný na kráľovskom dvore zmenil prostredie a spoločne s manželkou a dvoma deťmi žil v luxusnej štvrti v Beverly Hills. Vo vile ale rodina nevydržala ani dva roky. 

​Meghan sa podľa slov jeho brata správala chladne aj k bývalému manželovi. Mali ju zmeniť sláva, peniaze a neskôr aj status manželky princa. 

Dvojica údajne prechádza náročným obdobím a téma rozvodu je diskutovanejšia než kedykoľvek predtým, uvádza ďalší expert na kráľovskú rodinu Neil Sean.

Súvisiace články

Najčítanejšie