Oblačno
29°
Bratislava
Oliver
7.7.2024
Bývalej futbalovej hviezde zlyhali orgány v dôsledku infekcie srdca
Zdielať na

Bývalej futbalovej hviezde zlyhali orgány v dôsledku infekcie srdca

Zdroj: pexels.com

Vo veku 54 rokov zomrel po krátkej chorobe bývalý futbalista Arsenalu Londýn Kevin Campbell. Hoci sa správa o jeho smrti objavila ešte 15. júna, príčina smrti známa nebola. Až doteraz. Zlyhali mu orgány v dôsledku infekcie srdca.

Bývalý anglický futbalista Kevin Campbell zomrel ešte v polovici júna. Ako uvádzajú najnovšie správy, niekdajšiemu špičkovému útočníkovi zlyhali v dôsledku infekcie srdca životné orgány, píše portál SkyNews.

Najväčšie úspechy zažil v Arsenale, s ktorým získal titul v ligovej sezóne 1990/91. Tešil sa s tímom aj z prvenstva v Pohári FA, Ligovom pohári i v Pohári víťazov pohárov. V drese "kanonierov" odohral 224 zápasov a strelil 59 gólov.
Pozrite si VIDEO:

"Sme zdrvení, keď sme sa dozvedeli, že náš bývalý útočník Kevin Campbell po krátkej chorobe zomrel. Kevina všetci v klube zbožňovali. Všetci myslíme na jeho priateľov a rodinu v týchto ťažkých chvíľach. Odpočívaj v pokoji, Kevin," uviedol Arsenal na sociálnej sieti X.

Campbell prestúpil v roku 1995 z Arsenalu do Nottinghamu Forest, v ktorom strávil tri roky a následne si vyskúšal aj tureckú súťaž, pôsobil v Trabzonspore.
V roku 1999 posilnil Everton a v klube zostal sedem sezón. Bol kapitán mužstva pod vedením Waltera Smitha. Potom hral za West Bromwich Albion a kariéru ukončil v Cardiffe. 

Súvisiace články