Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Roztiahol mi nohy a znásilnil ma. Bola som dieťa, spomína a plače svetová celebrita
Zdielať na

Roztiahol mi nohy a znásilnil ma. Bola som dieťa, spomína a plače svetová celebrita

Archívna reportáž

Paris Hilton (41) otvorene hovorí o hrôzach, ktoré zažila ešte ako 16-ročná v psychiatrickom rezidenčnom liečebnom centre pre mládež. Aj po rokoch sa s tým nedokáže vysporiadať a zo všetkých síl bojuje proti podobným zariadeniam. Prvýkrát prehovorila o údajnom sexuálnom zneužití. Rozhovor poskytla newyorskému Timesu.

​"Raz v noci ma z ničoho nič uprostred noci zobudil mužský pracovník, ktorý ma odviedol do oddelenej miestnosti a začal ma vyšetrovať. Trpela som spánkovou depriváciou a bola som pod silnými liekmi, nechápala som, čo sa deje. Donútil ma ľahnúť si na stôl, roztiahnuť nohy...plakala som, keď ma držal, iba som opakovala nie. Povedal mi, aby som bola ticho, prestala sa brániť, lebo to bude ešte horšie," popisuje neľahké okamihy bohatá dedička hotelového impéria

Podľa Paris Hilton boli tieto praktiky na dennom poriadku. Nediali sa iba jej, ale aj ostatným dievčatám. "Znásilnili ma. Plačem, keď to píšem. Nikto, špeciálne nie deti, by nemali zažiť sexuálne zneužitie. Ukradli mi detstvo. Trápi ma to dodnes," dodala.

Súvisiace články