Skoro jasno
16°
Bratislava
Messi OTVORENE o trápení v Paríži, o túžbe po dcére a o KONCI kariéry
Zdielať na

Messi OTVORENE o trápení v Paríži, o túžbe po dcére a o KONCI kariéry

Archívna reportáž

Hviezda amerického Interu Miami prezradila v exkluzívnom rozhovore množstvo zaujímavých vecí. Fanúšikov potešila správa, že po troch synoch by si s manželkou Antonelou prial Lionel Messi dcéru. Je o ňom známe, že je rodinne založený, a preto sa nebráni potomkovi číslo štyri.

​Messiho najstarší syn Thiago má za sebou augustový nástup do akadémie Interu Miami a kráča v šľapajách svojho slávneho otca, píše Daily Mail

Aj mladší Mateo je už na futbalovom trávniku ako doma. Najmladší Ciro má päť rokov a ešte si žiaden šport nevybral. Spoločne s bratmi sa ale rád naháňa doma po záhrade. 

Dostal aj otázku ohľadom štvrtého dieťaťa. Vyjadril sa, že by si s manželkou priali po troch synoch dcéru. 

V mimoriadne úprimnom rozhovore sa nespomínala rivalita s Ronaldom, rovnako ani téma, kto je najväčší futbalista všetkých čias. Messi rozprával primárne o rodine, o Argentíne a o šťastí, ktoré prežíva po prestupe z Paríža na slnečnú Floridu, kde pôsobí v klube Inter Miami CF.

Nevyhol sa ani otázke ohľadom konca futbalovej kariéry. Futbal chce hrať dovtedy, kým bude vládať. Uvedomuje si, že už nie je najmladší, ale stále mu to "kope" a šport, pre ktorý sa narodil, ho robí nesmierne šťastným. 

Pozrite si časť rozhovoru, v ktorom hovorí o sklamaní v PSG po zisku titulu svetového šampióna z MS v Katare 2022:

Súvisiace články