Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zdravotné problémy alebo partnerská KRÍZA? Vlhová má dosť špekulácií
Zdielať na

Zdravotné problémy alebo partnerská KRÍZA? Vlhová má dosť špekulácií

Archívna reportáž

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová opustila dejisko tohtoročných majstrovstiev sveta vo francúzskom stredisku Courchevel/Méribel bez cenného kovu. V sobotňajšom slalome obsadila piatu priečku so stratou 85 stotín sekundy na senzačnú víťazku Laurence St. Germainovou z Kanady. Fanúšikovia sa počas MS pýtali, čo sa s Petrou deje. Lyžiarka poskytla vyjadrenie.

​Najlepšia slovenská športovkyňa je stále na vrchole, umiestňuje sa v prvej päťke najlepších pretekárok. Slovenský fanúšik je ale častokrát nevďačný a chce víťazstvá. Tie ale neprichádzajú.

Na sociálnych sieťach sa šírili správy a mnohí fanúšikovia začali vo veľkom špekulovať, že za slabšími výkonmi a výsledkami senznačnej olympijskej víťazky z Pekingu môže byť aj kríza v osobnom živote.

"Nikomu nemusím nič vysvetľovať, pretože žiadna kríza nie je. Ľudia nech sa hlavne zamýšľajú nad sebou a nech zbytočne neriešia môj súkromný život. Ak niečo nejde tak, ako by malo ísť a respektíve nedokážem vyhrávať, tak nech v tom nehľadajú iný problém, alebo že v tom je iná osoba," povedala Vlhová pre Šport24.sk.

"Tiež sa ich nikto dookola nepýta, že čo sa deje a nepýtajú sa hneď na to, či majú problém vo vzťahu. Ľudia by teda nemali podľa mňa riešiť blbosti okolo. Opakujem, nič sa nedeje. Je to jednoducho šport a to je celé, čo k tomu môžem povedať. Smejem sa na tom. Keď to ľudia chcú riešiť, tak nech riešia. Hlavne nech ma s tým nebombardujú, že čo sa deje," dodala Vlhová.

Súvisiace články

Najčítanejšie