Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kauza Ronaldo naberá na obrátkach. O futbalistovom osude je ROZHODNUTÉ?!
Zdielať na

Kauza Ronaldo naberá na obrátkach. O futbalistovom osude je ROZHODNUTÉ?!

Tréner Erik ten Hag je nahnevaný. Rozhodol ohľadom Cristiana Ronalda. Lodivod Manchestru United informoval vedenie Red Devils, že si neželá, aby Portugalčan ešte niekedy obliekal dres klubu z Old Trafford.

​Úryvky z mimoriadne štipľavého rozhovoru zaplavili nielen futbalový svet ako ničivé tsunami. Cristiano Ronaldo si nebral v prípade Manchestru United servítku pred ústa. Ide tak o pozoruhodné vyvrcholenie ságy, ktorá sa na Britských ostrovoch ťahá od leta. Aj samotné reakcie fanúšikov sú viac ako ostré - podľa nich vytvoril absolútny cirkus a čím skôr odíde, tým lepšie. Mal zničiť svoj odkaz nielen ako futbalistu, ale aj ako človeka.

Ronaldo požiadal Manchester o prestup, pretože chcel hrať Ligu majstrov, čakal na ponuku, ktorá neprišla. Nenastúpil do prvých týždňov prípravy s klubom, oficiálne z vážnych rodinných dôvodov. Rovnako niekoľkokrát opustil Old Trafford predčasne.

Potom síce v obsiahlom vyhlásení zverejnil, že ho premohli emócie a že chce nanovo tvrdo pracovať, aby sa pripojil k tímu. Ibaže pár dní pred štartom MS v Katare v rozsiahlom rozhovore s Piersom Morganom spálil všetky mosty.

O trénerovi ten Haagovi povedal, že nemá voči nemu žiaden rešpekt, pretože ten Haag nerešpektuje jeho. Mal ho zradiť nielen lodivod Manchestru, ale aj niektorí ľudia z klubu. Cristiana Ronalda v drese United už takmer naisto neuvidíme.

Navyše má dostať od klubu pokutu milión libier - čo predstavuje jeho takmer dvojtýždňový plat.

Súvisiace články

Najčítanejšie