Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Netvor v ľudskej koži. Dcéra nechcela trénovať, otec ju dobil
Zdielať na

Netvor v ľudskej koži. Dcéra nechcela trénovať, otec ju dobil

Nadávky, facky, ťahanie za vlasy, kopance na zemi. V srbskom Belehrade napadol na tenisovom kurte otec iba 14-ročnú dcéru. Svojou agresivitou šokoval nielen tenisový, ale celý svet. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery sú nevhodné pre maloletých divákov a citlivé povahy.

50-ročný otec surovo napadol svoju dcéru po tom, čo málo behala a už nechcela ďalej trénovať. Svoju nespokojnosť na kurte vyjadril neadekvátnym spôsobom a netrápilo ho ani to, že má pri tom divákov. Zarážajúca je aj skutočnosť, že sa jeho neplnoletá dcéra vôbec neodvážila brániť a rezignovane si sadla na lavičku. Otec ju strhol na zem, kde do nej kopal.

Celé besnenie nakrútil herec Igor Jurič, ktorý pôsobí aj v Centre pre nezvestné a týrané deti a je známym aktivistom proti násiliu. Práve on podal na muža trestné oznámenie. Muža identifikovali ako Číňana.

Prípadom sa začali zaoberať srbské médiá, ktoré zverejnili aj stanovisko samotného agresora. Muž uviedol, že jeho dcéra odmietla pokračovať v tréningu a preto zvolil tento donucovaní prostriedok. Jeho úmyslom nebolo dievčaťu ublížiť, podľa jeho slov konal správne a to predovšetkým z toho dôvodu, že je takého zaobchádzanie s deťmi v Číne absolútne normálne.

Polícia muža zatkla pre podozrenie zo spáchania trestného činu domáceho násilia. Hrozí mu trest odňatia slobody na dva až desať rokov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie