Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Manželka slávneho herca porodila mŕtvu dcérku, zdrvení rodičia zdieľali FOTKY
Zdielať na

Manželka slávneho herca porodila mŕtvu dcérku, zdrvení rodičia zdieľali FOTKY

Zdroj: Instagram

Herec zo seriálu Hra o tróny Thor Björnsson a jeho manželka prežívajú najhoršie dni vo svojich životoch. Prišli o dcérku Grace. Prestalo jej biť srdiečko.

"S veľkým zármutkom oznamujeme, že sa predčasne narodila naša dcérka Grace Morgan Hafthorsdottir v 21. týždni tehotenstva," napísala Kelsey Henson na Instagrame.

"Po výraznom znížení pohybov sme zistili, že jej prestalo biť srdce. Slovami sa nedá opísať naša bolesť z tejto straty ani naše šťastie, že môžeme tráviť čas s našou dcérou," pokračuje v srdcervúcom statuse.

Príspevok s čiernobielymi fotografiami zdieľala so slávnym hercom Thorom Björnssonom. Nie sú vhodné pre citlivé povahy. Nájdete ich TU.

"Je absolútne krásna, s blond riasami a obočím a malým úsmevom. Láska, ktorú k nej cítime, je ohromujúca. Smútok, ktorý cítime, bude s nami navždy, ale rovnako tak aj láska," dodala. 

Björnsson, známy najmä vďaka úlohe Gregora Clegana alias Hora v seriáli Hra o tróny, sa s Kelsey Henson oženil v roku 2018.

V októbri oznámili, že čakajú druhé dieťa. Manželia sú už rodičmi trojročného syna Stormura, herec má s bývalou priateľkou Thelmou Björk Steimann dcéru Theresu.

Súvisiace články

Najčítanejšie