Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Harryho naháňali agresívni paparazzi. Tragédia bola blízko, tvrdí...
Zdielať na

Harryho naháňali agresívni paparazzi. Tragédia bola blízko, tvrdí...

Nepríjemné déja vu má za sebou britský princ Harry. Syn Lady Diany, ktorá zahynula po naháňačke s paparazzmi v Paríži, sa podľa slov jeho hovorcu sám stal predmetom prenasledovania fotografov. K automobilovej naháňačke došlo po slávnostnom večeri v New Yorku, na ktorom ocenili jeho manželku Meghan.

Meghan spolu s mamou a Harrym odišla z akcie autom. Paparazzi ich údajne agresívne prenasledovali celé dve hodiny. Počas naháňačky, ktorú nazval Harryho hovorca takmer tragickou, vraj došlo k viacerým nebezpečným situáciám. Podľa jeho slov boli v ohrození aj vodiči, chodci a dokonca aj dvaja newyorskí policajti.

"​Išiel som dolu po 67 ulici, keď ma pristavil muž v obleku, či som voľný. Po pár minútach mi do auta spolu s ním sadli princ Harry, Meghan a ďalšia žena. Boli nervózni a vyzerali vyľakane. Ja som bol v pohode, ale oni to prežívali intenzívnejšie. Určite preto, že lady Diana zahynula pri naháňačke s paparazzmi. Keď som ich viezol ja, nebolo to až tak nebezpečné, lebo ulice boli prázdne. Nikdy však neviete, čo sa môže stať. Ak by mi paparazzi v aute skrížili cestu, ktovie, ako by to dopadlo..."

Súvisiace články

Najčítanejšie