Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Akrobatka NEPREŽILA vystúpenie, manžel ju nezachytil
Zdielať na

Akrobatka NEPREŽILA vystúpenie, manžel ju nezachytil

Zdroj: Reprofoto/Newsource

Obrovskou tragédiou sa skončilo akrobatické číslo manželského páru nedaľeko čínskeho mesta Su-čou. Počas rutinného, ale nebezpečného vystúpenia, prišla o život miestna profesionálna športovkyňa. Žena spadla z takmer desaťmetrovej výšku. Svojím zraneniam podľahla.

​Záznamy, ktoré kolujú na internete, naháňajú hrôzu. 37-ročná Sun Moumou bola so svojím manželom akrobatom vytiahnutá ramenom žeriava do výšky takmer desiatich metrov, píše CNN. Zatiaľ čo sa držala iba svojho muža, on bol rukami zavesený za dva kusy látku. 

V ďalšej fáze si Sun pokúšala omotať ruky okolo krku svojho partnera. V tej chvíli stratila silu a zrútila sa dole na pódium. 

Diváci aj samotný manžel videli celú hrôzu na vlastné oči. VIDEO NIE JE VHODNÉ PRE CITLIVÉ POVAHY A MLADISTVÝCH.

Ženu okamžite previezli do nemocnice, avšak jej zranenia boli nezlučiteľné so životom. 

Amatérske záznamy nešťastnej udalosti vyvolali búrlivé diskusie. Prevláda zdesenie, ako je možné, že akrobatka nebola zaistená, prípadne prečo nad pódiom nebola natiahnutá záchytná sieť.

Organizátori dokonca potvrdili, že na vystúpenie nemala dvojica súhlas. Dokonca sa mala dvojica pred vystúpením pohádať kvôli istiacemu lanu, ktoré nakoniec manželia nepoužili. Bez istenia vystupovali pravidelne.

Súvisiace články