Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Známy spevák (†34) sa utopil doma vo vani
Zdielať na

Známy spevák (†34) sa utopil doma vo vani

Archívna reportáž

Príčina smrti známeho speváka je už jasná. Aaron Carter zomrel vo veku 34 rokov ešte vlani v novembri. Utopil sa doma vo vani. Svoju úlohu mali zohrať aj sedatíva a ďalšie omamné látky. Vyplýva to z pitevnej správy, ktorú priniesol The Guardian.

Aaron Carter zomrel vlani v novembri. Podľa výsledkov toxikológie mal v krvi omamnú látku alprazolam známu aj ako Xanax a tiež plyn difluóretán, ktorý je bežnou súčasťou osviežovačov vzduchu, píše The Guardian.

Práve tieto dve látky spôsobili, že sa Aaron Carter vo vani nedokázal pohnúť, v dôsledku čoho sa utopil. Fotky z kúpeľne zdieľala jeho matka na sociálnej sieti Facebook.

Práve ona je toho názoru, že syn nezomrel nešťastnou náhodou. Podľa jej názoru bol Carter obeťou zločinu.

Aaron Carter bol mladším bratom člena skupiny Backstreet Boys Nicka. 

Rodák z Tampy na Floride začal svoju kariéru už ako deväťročný, hneď po úspechu staršieho brata. Aaron vydal v roku 1997 debut s vlastným názvom, vďaka ktorému sa v nasledujúcom roku pripojil k Backstreet Boys na turné. V roku 2000 potom vydal album Aaron's Party (Come & Get It). V tínedžerskom veku mal aj dva prominentné romániky s Hilary Duff a Lindsay Lohan. V kariére v zábavnom priemysle pokračoval aj v dospelosti, keď účinkoval v broadwayskom predstavení Seussical a súťažil aj v súťaži Dancing With The Stars.

Súvisiace články