Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Zomrela HVIEZDA z filmu John Wick. Herca našli v jeho dome bez známok života
Zdielať na

Zomrela HVIEZDA z filmu John Wick. Herca našli v jeho dome bez známok života

Vo veku 60 rokov zomrel nečakane americký herec Lance Reddick známy pre svoje výrazné úlohy v televíznych seriáloch i filmoch vrátane The Wire - Špina Baltimoru a séria snímok o Johnovi Wickovi.

​Vo veku 60 rokov zomrel americký herec Lance Reddick známy pre svoje výrazné úlohy v televíznych seriáloch i filmoch vrátane The Wire - Špina Baltimoru a séria snímok o Johnovi Wickovi.Zomrel náhle v piatok ráno, oznámila Reddickova agentka Mia Hansenová. Príčina úmrtia podľa nej bola prirodzená. V správe pre médiá informovala, že polícia bola do hercovho domu v Kalifornii zavolaná v piatok okolo 09: 30 miestneho času. 

Agentúra AP popísala Reddicka ako typovo vyhraneného herca, ktorého postavy boli autoritatívne, rezervované, odtiahnuté a niekedy až zlovestné. Počas svojej kariéry bol často obsadzovaný do rolí málovravných, ale noblesných a osobitých mužov v obleku či uniforme.

Ako "silného a šarmantného" muža Reddicka na Twitteri označil jeho kolega zo seriálu The Wire - Špina Baltimoru Wendell Pierce. Režisér filmovej série John Wick Chad Stahelski a hlavná hviezda filmov Keanu Reeves uviedli, že nadchádzajúci piaty diel venujú Reddickovi, ktorého strata ich "hlboko zarmútila".

Súvisiace články