Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jozef (†33) prišiel po desivom statuse o to najcennejšie. Prvé SLOVÁ mamy a sestry
Zdielať na

Jozef (†33) prišiel po desivom statuse o to najcennejšie. Prvé SLOVÁ mamy a sestry

Zdroj: FB/Jozef Rakyta

Slovenský šoubiznis obletela správa o nečakanej smrti 33-ročného Jozefa Rakytu, ktorý účinkoval v speváckej súťaži Slovensko hľadá Superstar.

​Jozef napísal na Facebooku znepokojujúci status. Nikto nepochyboval o tom, že sa schyľuje k niečomu zlému, ale že to bude až také tragické, to nečakal azda žiaden z jeho blízkych a priateľov. 

"Joyko, toto si nám nemal urobiť, len tak odísť, veď sme Ťa tak veľmi všetci ľúbili," odkázala synovi cez sociálne siete nešťastná mama. 

"Joyko, nie, nie ty… To nemôže byť pravda… Prečo? Radšej si mal ísť na ten vysnívaný opustený ostrov…," napísala sestra Veronika. 

Zdá sa, že Jozef zvádzal neľahký vnútorný boj a na jeho riešenie zvolil ten najnešťastnejší spôsob. Sú to však iba dohady, ktoré nemožno potvrdiť, ale ani vyvrátiť. Dôvody si Jozef zobral so sebou do hrobu. 

Jozef Rakyta sa objavil v tretej sérii speváckej šou Superstar, v ktorej sa prebojoval až do semifinále. Pochádzal z obce Koš, v okrese Prievidza. Naposledy pracoval v solárnom štúdiu v Prievidzi. 

Súvisiace články

Najčítanejšie