Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Celebritné vzostupy a pády roka 2022
Zdielať na

Celebritné vzostupy a pády roka 2022

Archívna reportáž

Rok 2022 sa pomaly ale isto končí, čo tak si zaspomínať na vzostupy a pády domácich i svetových celebrít?

​Speváčka Dara Rolins sa tento rok obklopila novou láskou v podobe úspešného Čecha, niekdajšieho špičkového futbalistu Pavla Nedvěda. Po nepeknom rozchode s Rytmusom našla Rolins útechu v náručí sympatického a rovnako starého blondína. 

"Stretla som muža, s ktorým chcem tráviť čas. Nežije v rovnakom meste ani v rovnakej krajine, takže za sebou musíme cestovať. Dohodli sme sa, že už deti spolu mať nebudeme, ale že si postavíme dva domy," povedala na začiatku vzťahu pre iDnes.

Po x nevydarených vzťahoch a dvoch deťoch s dvoma rôznymi partnermi sa Agáta Hanychová dočkala šťastia a lásky. V lete tohto roka sa dala dokopy so šéfom TV Barrandov Jaromírom Soukupom, s ktorým dokonca čaká po niekoľkomesačnom randení dieťa.

Aj keď sa obľúbený herec a zabávač Jiŕí Krampol ešte donedávna javil ako nezmar, posledné týždne to s ním nevyzerá vôbec dobre.

Vlani bol viackrát hospitalizovaný kvôli problémom s pľúcami, pričom ho čakala aj operácia srdca, ale krátko pred Vianocami ho z nemocnice prepustili domov. Tieto Vianoce ho však domov z nemocnice, kde bol opätovne hospitalizovaný dvakrát za sebou kvôli pľúcam a dýchaniu, už nepustili.

Naopak, presunuli ho na JIS a nechajú si ho tam aj počas Silvestra a Nového roku. Na tvári musí mať nepretržite kyslíkovú masku.

Teraz sa presunieme na Britské ostrovy. Kto by čakal, že sa William a Harry tento rok udobria, hlboko sa mýlil. Britskými miláčikmi naďalej zostáva budúci kráľ s manželkou a troma rozkošnými deťmi. 

​Vzťahy bratov sa neurovnali ani po smrti ich babičky, kráľovnej Alžbety II., práve naopak. Ešte viac dvojicu rozdelil dokument z dielne Netflixu o Harrym a Meghan. 

Okolo hviezdneho hollywoodskeho herca Leonarda DiCapria sa točilo vždy veľa žien. On ale uprednostňuje zásadne len mladé modelky maximálne do 25 rokov, čoho dôkazom bol aj jeho pomerne nedávny rozchod s argentínskou modelkou Camilou Morrone.

Hneď nato ho zachytili paparazzi v Saint Tropez s novou kráskou s extrémne dlhými nohami, 22-ročnou modelkou Mariou Beregovou, pochádzajúcou z Ukrajiny.

Tento románik ale trval veľmi krátko, oveľa viac vzruchu spôsobil jeho prekvapujúci nový vzťah so supermodelkou Gigi Hadid, ktorá má viac ako 25, konkrétne 27.

​Podľa všetkého je ale večný starý mládenec Leonardo zase sám. 

Súvisiace články