Oblačno
21°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Rozprávka Krakonokošove tajomstvo ožije na Vianoce
Zdielať na

Rozprávka Krakonokošove tajomstvo ožije na Vianoce

Po úspešnej spolupráci s Českou televíziou na minisérii Ultimátum, prichádza ďalšia zaujímavá koprodukcia. Tentokrát ponúkne televízia JOJ svojim divákom pôvodnú vianočnú rozprávku Krakonošove tajomstvo v réžii Petra Bebjaka. Pre televíziu JOJ je to vôbec prvá pôvodná vianočná rozprávka, ktorú odvysiela počas svojho dvadsaťročného pôsobenia na trhu Dominika Morávková.

Po úspešnej spolupráci s Českou televíziou na minisérii Ultimátum, prichádza ďalšia zaujímavá koprodukcia. Tentokrát ponúkne televízia JOJ svojim divákom pôvodnú vianočnú rozprávku Krakonošove tajomstvo v réžii Petra Bebjaka.

Pre televíziu JOJ je to vôbec prvá  pôvodná vianočná rozprávka, ktorú odvysiela počas svojho dvadsaťročného pôsobenia na trhu. Zárukou kvality je nielen réžia Petra Bebjaka, ale aj tvorivý tím, ktorý sa na rozprávke podieľa, napríklad oceňovaný kameraman Martin Žiaran, ktorý spolu s Petrom Bebjakom spolupracoval aj na JOJkárskom výpravnom seriáli Slovania.

Vianočná rozprávka sľubuje aj skvelé herecké obsadenie. Slovenská strana je v rozprávke zastúpená stálicou televízie JOJ - vynikajúcou herečkou Dianou Mórovou, diváci uvidia herečku Dominiku Morávkovú.

Súvisiace články