Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Hviezda filmu Pozri, kto to hovorí prehrala BOJ s rakovinou
Zdielať na

Hviezda filmu Pozri, kto to hovorí prehrala BOJ s rakovinou

Americká herečka Kirstie Alley zomrela vo veku 71 rokov. Hviezda z filmov "Pozri, kto to hovorí" či seriálu "Sever a Juh" podľahla rakovine, ktorú jej diagnostikovali len nedávno. O jej úmrtí prostredníctvom sociálnych sietí informovali jej adoptívne deti a manažér.

"Elán našej matky, jej vášeň pre život a tvorivosť, jej deti, vnúčatá a mnohé zvieratá nemali obdobu. Inšpirovali nás žiť život naplno, práve tak, ako to robila ona," uviedli cez sociálne siete True a Lillie Parker, herečkine adoptívne deti. Herec John Travolta, s ktorým sa často stretávala pred kamerami na správu o úmrtí herečky reagoval vrúcnym vyznaním.

"Kirstie bola jedným z najvýnimočnejších vzťahov, ké som kedy mal. Milujem ta, Kirstie. Viem, že sa ešte vidíme," uviedol. 

Pozrite si legendárny tanec z filmu Pozri, kto to hovorí: 

Herečka sa v posledných rokoch vytratila z očí verejnosti.

Alley svoju filmovú kariéru začala v roku 1982 v Los Angeles, kde pôvodne pracovala ako návrhárka interiérov, rolou v dobrodružnom sci-fi filme Star Trek II: Khanov hnev.

V historickej ságe Sever a Juh vystúpila ako Virgilia Hazard o tri roky neskôr.

V posledných rokoch ystúpila v niekoľkých televíznych reality show vrátane tanečnej súťaže Dancing With the Stars. Známy bol aj jej boj s nadváhou, v rámci ktorého bola opakovane súčasťou programov na chudnutie.

Súvisiace články

Najčítanejšie