Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Perry bol roky zamilovaný do Aniston, počas nakrúcania Priateľov TRPEL
Zdielať na

Perry bol roky zamilovaný do Aniston, počas nakrúcania Priateľov TRPEL

Archívne video

Herec Matthew Perry, ktorého preslávila úloha Chandlera v seriáli Priatelia, vydal pred pár dňami memoáre, v ktorých popisuje nielen životné radosti, ale aj strasti. Rozpísal sa aj o tom, ako bol zamilovaný do Jennifer Aniston stvárňujúca Rachel. Mimoriadne mu to sťažovalo prácu.

​Neexistuje chlap, ktorý by nemiloval krásnu Rachel, ktorú hrala Jennifer Aniston. A neboli to len diváci, ktorí prepadli čaru osobnosti krásnej herečky. Záujem mal o ňu aj Matthew Perry stvárňujúci Chandlera. 

Perry sa s Aniston stretol tri roky pred nakrúcaním kultových Priateľov. Mali spoločných kamarátov a často na seba narážali aj v súkromí. Perryho okamžite očarila, páčilo sa mu a mal pocit, že jeho náklonnosť k nej mu aj opätovala. Hovoril si, že by z toho niečo mohlo byť. 

Keď dostal herec svoju najslávnejšiu úlohu, o radostnú novinku sa podelil práve s Aniston. "Doslova som cítil, ako stihla. Keď sa na to pozerám spätne, je jasné, že si kvôli tomu myslela, že ju mám možno o niečo radšej, možno ju to vydesilo. A nepomohlo ani to, že som ju následne pozval na rande," spomína. 

​Počas nakrúcania sa ale obaja historke už iba smiali a Perry vnímal Aniston už iba ako kamarátku, hoci nakrúcanie mu niekedy spôsobovalo hotové muky. Zistil však, že u herečky šancu nemá a tak mu neostávalo nič iné, iba sa so situáciou zmieriť. 

Súvisiace články