Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nový mysteriózny kriminálny seriál Lovec zlákal veľkú hviezdu
Zdielať na

Nový mysteriózny kriminálny seriál Lovec zlákal veľkú hviezdu

Na stope ťažko vysvetliteľným prípadom bude Lovec. Televízia JOJ po minisérii Ultimátum prichádza s novým autorským seriálovým projektom, ktorý vzniká v spolupráci s rešpektovanými partnermi z Českej televízie. Seriálová novinka prináša na domáce obrazovky opäť originálny seriálový námet, aký sa dosiaľ v slovenských podmienkach nerealizoval. Projekt má za sebou niekoľkoročnú fázu príprav a dotvárania scenárov. Hlavnými hviezdami seriálu budú Pavel Kříž a Jana Kolesárová.

​Novinka Lovec v sebe spája napätie a neraz mysteriózne javy, ktoré budú súčasťou vyšetrovania kriminálnych prípadov. V hlavných úlohách sa predstavia Jana Kolesárová a Pavel Kříž, ktorých v epizódnych úlohách doplnia slovenskí herci Petra Polnišová, Max Bolf, Jana Hubinská alebo Ivan Krúpa.

Na novinke, ktorej pôvodný námet sa zrodil už pred piatimi rokmi, dosiaľ pracovalo niekoľko osobností česko-slovenskej televíznej a filmovej tvorby.

Netradičný námet vzniká pod taktovkou skúseného režiséra Jiřího Stacha, ktorý má na konte mysteriózne seriály ako Labyrint alebo Ztracená brána, ako aj obľúbenú rozprávku Anděl Páně. Autorsky sa pod jednotlivé epizódy podpísali Tomáš Koňařík, Adam Doležal, Petr Hudský a David Ziegelbauer.

"JOJka sa týmto projektom opäť púšťa do niečoho nového a aj po 20 rokoch napĺňa svoje poslanie, keď pravidelne na slovenské obrazovky prináša originálne seriálové žánre, aké sú vo svete trendom," povedal generálny riaditeľ Joj, Marcel Grega.

Súvisiace články