Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Koncert Sound of Peace na podporu Ukrajiny
Zdielať na
Šoubiz

Koncert Sound of Peace na podporu Ukrajiny

Podujatí vyjadrujúcich spolupatričnosť s Ukrajinou sa od začiatku ruskej vojenskej invázie uskutočnili už desiatky po celom Slovensku. Ďalší z nich je naplánovaný na štvrtok 24. marca. Koncertné podujatie s príznačným názvom Sound of Peace, ktoré sa uskutoční v Divadle Astorka, bude manifestom hudobníkov na ceste proti násiliu v mene humanizmu a tolerancie.

Umelci a hudobníci po celom svete nechcú mlčať a rozličným spôsobom sa snažia reagovať na neutíchajúce vlny násilia na Ukrajine. Koncertné podujatie s príznačným názvom „Sound of Peace“ má byť manifestom hudobníkov proti násiliu v mene humanizmu a tolerancie.

Benefičný hudobný večer sa uskutoční vo štvrtok 24. marca v priestoroch divadla Astorka Korzo '90 v Bratislave a viac v telefonickom rozhovore s Tomášom Bartoňkom porozprával jeden z iniciátorov koncertu, Martin Valihora.

Podujatie organizátori plánujú streamovať naživo na webstránke a na sociálnych sieťach One Day Jazz festivalu, ako aj stránkach mediálnych partnerov a tiež do 8 krajín Európy a do USA.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie