Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
NOVÉ šokujúce zábery z texaskej tragédie! Rodičia chceli zachrániť deti, polícia tvrdo zasiahla
Zdielať na

NOVÉ šokujúce zábery z texaskej tragédie! Rodičia chceli zachrániť deti, polícia tvrdo zasiahla

UVALD / Obrovská vlna kritiky sa valí na políciu z Texasu, kde sa odohrala školská tragédia. Policajti dlhé desiatky minút nečinne postávali pred budovou, kde sa zabíjalo. Nové videá naviac ukazujú, ako tvrdo zasahujú muži zákona proti zúfalým rodičom.

"Stáli vonku za plotom. Policajti nerobili vôbec nič," popísala Angeli Rose Gomez plátku Wall Street Journal. V čase šialeného útoku mala v škole dve deti. 

Po tom, čo sa dozvedela, čo sa na škole deje, sadla do auta a ponáhľala sa za deťmi. Spolu s ďalšími rodičmi sa snažila vyzvať policajtov k akcii, namiesto toho skončila v putách za údajný zásah do policajného vyšetrovania. 

Po tom, čo mala medzi policajtmi známeho, ktorý jej dal putá dole, rozbehla sa do budovy školy. Svoje deti odtiaľ dostala preč. Ostatní rodičia sa pokúšali o podobný postup, ale policajti voči nim zakročili. Niektorí použili aj spreje. Keď sa jeden z rodičov pokúsil vbehnúť do školy, polícia ho zadržala a jeho najhoršie obavy sa naplnili. Jeho dcéra bola jednou z obetí šialeného strelca. 

UPOZORŇUJEME, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých a slabšie povahy. 

Pozrite si NAHRÁVKU.

Polícia už čelí enormnému negatívnemu tlaku verejnosti. Z vyšetrovania vyplýva, že od prvého telefonátu na tiesňovú linku o 11:32 miestneho času, až do chvíle, kedy bol útočník zastrelený, uplynula hodina a pol.

Súvisiace články