Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Študentka Soňa si prešla peklom, polícia skloňuje ZNÁSILNENIE
Zdielať na

Študentka Soňa si prešla peklom, polícia skloňuje ZNÁSILNENIE

Soňa Pasuľková nastúpila na Zochovej ulici na autobus číslo N95. O 3:40 vystúpila na zastávke Záporožská (Petržalka) približne 150 metrov od miesta, kde bývala. Potom sa po nej zľahla zem. Našťastie sa ju polícii podarilo nájsť živú. Podľa najnovších informácií ju našli s reznými ranami a polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu znásilnenia. Študentka aj intoxikovaná. Podľa informácií TV JOJ ženu našli zdravotníci, ktorí išli do práce.

​Iba 22-ročná Soňa Pasuľková bola od nedeľňajšieho skorého rána nezvestná. Študentka Divadelnej fakulty Vysokej školy múzických umení v Bratislave zmizla bez stopy. Aktuálne je v opatere lekárov v nemocnici.

Na základe kamerových záznamov sa zistilo, že nezvestná nastúpila na autobus číslo N95. O 3:40 vystúpila na zastávke Záporožská (Petržalka) približne 150 metrov od miesta, kde bývala. 

 "V súvislosti s prípadom nezvestnej 22-ročnej Soni Pasuľkovej, ktorá bola vypátraná v pondelok 11. septembra v ranných hodinách v blízkosti nemocnice na Antolskej ulici, si vec na základe rozhodnutia riaditeľa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave prevzal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave," uviedla polícia na sociálnej sieti.

Podľa našich informácií je v stabilizovanom stave a mimo ohrozenia života.

Zdielať na

Súvisiace články