Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nemá uši, nos a nechal si ODREZAŤ prsty. Mladík sa mení na mimozemšťana
Zdielať na

Nemá uši, nos a nechal si ODREZAŤ prsty. Mladík sa mení na mimozemšťana

Zdroj: Instagram/the_black_alien

Anthony Loffredo je mladý Francúz prezývaný "black alien" - čierny mimozemšťan. Anthony prešiel desiatkami operácií, po ktorých sa už nepodobá sám na seba. Znepokojujúce fotografie svojich premien zverejňuje na Instagrame. Ľudia na jeho extrémny výzor reagujú negatívne.

​Anthony Loffredo sa rozhodol podstúpiť naozaj radikálnu zmenu svojho výzoru. Množstvo chirurgických zákrokov či tetovaní zmenilo jeho pôvodný výzor na nepoznanie. Na ulici je stredobodom nie práve najmilšej pozornosti.

"Od veľmi mladého veku som bol zanietený pre mutácie a premeny ľudského tela. Pracoval som ako strážnik, no cítil som, že to nie je to, čo chcem. Keď som mal 24 rokov dal som výpoveď a odsťahoval som sa do Austrálie," opísal svoju životnú cestu mladý Francúz.

Práve u protinožcov začal podstupovať premeny. Začalo to perami, nosom, jazykom a do hlavy si dal vložiť niekoľko nie príliš vábnych podkožných implantátov. Jeho telo je posiate súvislou vrstvou tetovacieho atramentu,, nechýbajú ani početné piercingy.

"Milujem dostať sa do kože strašidelnej postavy. Často sa niekde usadím a hrám rolu, najmä v noci v tmavých uliciach... Skúmam kontrast medzi rolou, ktorú hrám, a sebou samým," dodal mladý muž. Podľa komentujúcich na sociálnej sieti raz bude túto šialenú premenu ľutovať.

S odrezanými prstami to prehnal viac ako je zdravé. Tvrdí však, že jeho premena je skončená iba na 34%.

Súvisiace články

Najčítanejšie