Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Tragické ráno pri Senci si vyžiadalo DVA životy
Zdielať na

Tragické ráno pri Senci si vyžiadalo DVA životy

Zdroj: FB/Hasičský a záchranný zbor

Piatkové ráno pri Senci odštartovalo mimoriadne nešťastie. Rodinný dom v Kráľovej skončil v plameňoch, dve osoby zahynuli.

V piatok ráno v jednom z rodinných domov pri Senci došlo k veľkej tragédii. Krátko po druhej hodine boli vyslaní k požiaru hasiči.

"Hasiči po príjazde na miesto prieskumom zistili, že požiar sa rozšíril z izby na druhom podlaží aj na strechu domu. V čase príjazdu hasičských jednotiek sa jedna osoba nachádzala už mimo domu a do opatery ju prevzali zdravotní záchranári," uviedli hasiči na sociálnej sieti. Súbežne s hasením museli hľadať ďalšie dve osoby, ktoré sa mali nachádzať v dome. 

"Po čase bola nájdená jedna osoba, ktorá už nejavila známky života. Vyhľadávanie ďalšej osoby a pohyb hasičov na požiarisku komplikovali sutiny z prepadnutej konštrukcie stropu," dodali podľa aktuálnych správ.

"Následkom požiaru vznikla majiteľovi rodinného domu priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 100 000 EUR. Následkom požiaru boli dve osoby usmrtené a jedna osoba bola zranená (intoxikovaná splodinami horenia)," ozrejmili.

Pozrite si archívnu reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie