Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zápas sa skončil obrovskou tragédiou. Zomrel mladý futbalista (†21)
Zdielať na

Zápas sa skončil obrovskou tragédiou. Zomrel mladý futbalista (†21)

Zdroj: Global

Futbalový zápas sa v Paraná v Brazílii skončil tragicky. Počas duelu udrel na ihrisku blesk, ktorý na mieste zabil mladého futbalistu. Niekoľkých ďalších vážne zranil. Caio Henrique, ktorý mal len 21 rokov, zásahu bleskom podľahol.

V Brazílii zomrel futbalista a šesť ďalších utrpelo zranenia po tom, čo blesk zasiahol ihrisko, kde sa v nedeľu odohrával futbalový zápas.

VIDEO nájdete TU.

Všetci zasiahnutí boli prevezení do mestskej nemocnice, ale mladý futbalista Caio Henrique, ktorý mal len 21 rokov, zásahu bleskom podľahol, píše Daily Mail.

K incidentu došlo na mestskom štadióne v Paraná Josého Eleutéria da Silvu počas zápasu medzi Unidos de Santo Antonio da Platina a Uniao Japirense. Zápasilo sa o Regionálny amatérsky futbalový pohár.

"Videli sme priamy lúč. Niekoľko hráčov súťažilo o strelu a blesk zasiahol len jedného. Všetci však padli na zem a po chvíli sa niektorí postavili, iní už nie," opísal situáciu riaditeľ, ktorý túto tragédiu videl na vlastné oči. 

Podľa Marcosa Noveliho Ferreiru na štadióne nebola v službe žiadna sanitka a chvíľu trvalo, kým dorazila zdravotná služba. 

Súvisiace články