Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Náhle zomrel slovenský futbalista. Kričala som, aby sa zobudil, žiali partnerka
Zdielať na

Náhle zomrel slovenský futbalista. Kričala som, aby sa zobudil, žiali partnerka

Zdroj: FB/TJ Horný Ohaj

Vo veku 30 rokov zomrel Ondrej Chren. Hral futbal za rodné Čifáre. Osem sezón strávil v Hornom Ohaji, s ktorým postúpil do najvyššej oblastnej súťaže.

"Správu o Ondrovom úmrtí sme prijali s veľkým šokom. Bol to poctivý futbalista a veľmi seriózny človek. V obci sa kedysi aktívne angažoval aj v Komisii kultúry a športu," povedal starosta Čifár Július Czapala.

V Čifároch si ho pred nedeľným zápasom s Topoľčiankami uctili minútou ticha.

"Náš Ondrík. Môj malý braček. Odišiel si príliš skoro. A spolu s tebou odišiel aj kus z nás. Už nič nebude ako predtým a ja neviem, čo tu budeme bez teba robiť. Strašne veľa pre nás všetkých znamenáš. Bol si tým najlepším bratom, synom, vnukom, švagrom, priateľom a kamarátom, akého sme si mohli želať. Bol si pre nás obrovským darom. Stále sa pýtam prečo, prečo ty? Stále čakám, že sa o chvíľu objavíš a povieš, že to bol len zlý sen. Veľmi ťa všetci ľúbime a navždy aj budeme," žiali za Ondreja jeho brat.

Oplakáva ho aj partnerka Barbora. 

"Večer v piatok 13. som si naposledy ľahla do milujúceho objatia niekoho, kto sa zjavil v mojom živote vo chvíli, kedy som bola na úplnom dne. Netušila som, akú trpkú a neznesiteľnú dohru budú mať moje slová," žiali nad stratou Ondreja jeho životná láska.

"Nikdy nezabudnem na to, ako mi objatie jeho nevládneho tela roztrhalo srdce na trilión kusov. Kričala a prosila som ho, nech sa zobudí. Márne. Všetko je navždy preč a už nikdy to nebude môj skutočný život," opísala posledné momenty. 

Rodina, známi a priatelia sa so zanieteným futbalistom rozlúčia dnes v kostole v Čifároch.

Súvisiace články