Skoro jasno
18°
Bratislava
Zachránil život, sám o neho počas zápasu prišiel
Zdielať na

Zachránil život, sám o neho počas zápasu prišiel

Zdroj: ZDROJ FOTO: WCVB

Miami Dolphins mierili na svojom štadióne za víťazstvom 24:17 nad New England Patriots. Posledné minúty si ale fanúšikovia zámorskej NFL budú pamätať z celkom iného dôvodu. Po bitke skončil na zemi dlhoročný fanúšik Patriots. Aj napriek rýchlej pomoci záchranárov sa muža nepodarilo oživiť. Americké médiá sa rôznia vo vyjadreniach. Zatiaľ čo jedna strana tvrdí, že za jeho smrť môže fanúšik konkurenčného klubu, druhá naopak, že muž skolaboval.

53-ročný otec dvoch detí Dale Mooney z New Hampshire chodil na zápasy svojho obľúbeného tímu už celé dekády. Na tom poslednom, žiaľ, prišiel o život. Zástancovia Doplhins si s ním vymieňali nadávky a urážky. Mooney ako zarytý fanúšik Patriots tlak neustál a pustil sa do bitky. Dostal poriadnu ranu, spadol a udrel sa do hlavy, píše Daily Mail.

Aj napriek rýchlemu zásahu záchranárov sa muža nepodarilo oživiť a lekár musel konštatovať smrť. 

Videá bitky sa rýchlo rozšírili na internete. Mnohí si myslia, že práve Mooney bitku vyprovokoval, ale jeho rodina sa postavila za neho. "Mal svätú trpezlivosť, nič ho nedokázalo rozčúliť," opísala jeho manželka. 

Pozrite si priložené VIDEO:

Mnohí ho označujú za hrdinu, keďže v roku 2009 zachránil topiace sa dievča. 

Súvisiace články