Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zomrela obľúbená trénerka (†39) Sloveniek
Zdielať na

Zomrela obľúbená trénerka (†39) Sloveniek

Zdroj: INST/di_hochi

Vo veku 39 rokov náhle zomrela obľúbená trénerka Diana Hô Chí. Jej videí poznali mnohé Slovenky. O jej nečakanom odchode informovala sestra Lucia. Ostala po nej dospievajúca dcéra Mia.

"Neviem, čo povedať. Asi len, že rýchlosť žitia určila rýchlosť smrti. A život sa končí, keď sme najšťastnejší. Neznášala som na tebe to, čo som milovala. Aj to, že máš bordel vo veciach. Prajem ti pokoj, sestra moja. Taký, aký si zažívala v hĺbke mora. Prajem ti šťastie, aké si našla pri milovanom mužovi. Prajem ti odvahu, aby si zvládla cestu, ktorá ťa teraz čaká. Nebež po nej aspoň raz, spomaľ a pomaly kráčaj. Prajem úľavu tvojej hlave, srdcu aj duši. Prajem ti koniec, ktorým začne niečo nové. Nebola si tvrdá, len veľmi zranená. Nadýchni sa, sestra moja. Už môžeš," smúti Dianina sestra Lucia.

Nateraz nie je jasné, čo bolo príčinou smrti.

"Keď som išla s mojím @jaroslav_figura do Chorvátska, ani vo sme by mi nenapadlo, že JA dokážem potopiť 30 metrov. Vedela som, že lano spustil hlbšie, ako mi povedal…dala som to až na koniec lana a keď som sa vynorila a povedal, že tu nemá pre mňa dlhšie lano, bol to nádherný pocit. On sa tešil asi viac ako ja. Pre mňa je freediving JOGA POD VODOU. Čo ma naučila joga? Byť v totálnom kľude. A v tom kľude idem dolu a s rovnakým kľudom idem na hladinu," napísala v jednom zo svojich posledných príspevkov na Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Hô Chí (@di_hochi)

Súvisiace články