Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
O dieťati sme nepochybovali. Bola to LÁSKA na prvý pohľad, priznala Adela
Zdielať na

O dieťati sme nepochybovali. Bola to LÁSKA na prvý pohľad, priznala Adela

Archívna reportáž

Príbeh Adely a Viktora Vinczeovcov dojal celé Slovensko. Manželia sa dlhodobo pokúšali splodiť dieťa, ale nedarilo sa im. Biologické dieťatko im nebolo dopriate, ale nepochybne majú obrovskú radosť z bábätka, ktoré si adoptovali. Žijú s ním viac ako mesiac.

Adela s Viktorom prezradili, že udalosť ohľadom dieťaťa sa zomlela mimoriadne rýchlo. Bola to ale láska na prvý pohľad, píše Nový Čas, pre ktorý manželia poskytli rozhovor. 

"Je to veľká radosť. My sme o tom dieťatku nepochybovali, bola to láska na prvý pohľad. Ale tie emócie prišli mimo nášho racia. Kým to tá psychika celé spracuje, hoc je o tom rozhodnutí presvedčená, no, boli to zaujímavé emócie," povedala populárna moderátorka. 

​Vzhľadom na čerstvosť správy je to pre dvojicu ešte mimoriadne citlivé. Pomaly ale isto začínajú hovoriť o tom, čo práve prežívajú, zdieľajú prvé dojmy.

Keďže majú manželia pred sebou ešte poriadne dlhú cestu kvôli adopčnému procesu, musia zachovať mlčanlivosť o pohlaví bábätka a rovnako nezverejňovať detaily.

Súvisiace články