Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rennera prešla šesť a pol tony vážiaca snežná rolba, herec sa ozval z nemocnice
Zdielať na

Rennera prešla šesť a pol tony vážiaca snežná rolba, herec sa ozval z nemocnice

Zdroj: INST/jeremyrenner

Jeremy Renner (51) sa prihlásil na sociálnej sieti fanúšikom. Ozval sa z nemocnice, kde skončil po nehode so snežnou rolbou. K selfie z nemocničnej postele poďakoval za priania k uzdraveniu.

​Hollywoodsky herec Jeremy Renner sa na Nový rok snažil pomôcť rodinnému príslušníkovi dostať von auto, ktoré uviazlo meter pod novonapadnutým snehom. 

"Pán Renner išiel pre svoju rolbu, extrémne veľké vybavenie na odpratávanie snehu, ktoré váži 6 a pol tony, aby odtiahol auto. Po tom, čo úspešne dostal uviaznuté osobné auto von z miesta, vystúpil z rolby, aby sa porozprávala s rodinným príslušníkom," objasnil šerif.

V tom momente sa rolba pustila do chodu. V snahe ju zastaviť sa pokúšal Renner dostať do sedadla. V tej chvíli ho ale rolba prešla.

​Na Instagrame zdieľal fotografiu z nemocnice. "Ďakujem vám za milé slová. Som teraz príliš dolámaný, aby som mohol písať. Ale všetkým vám posielam lásku," stojí v príspevku.

Pri nehode utrpel tupé poranenie hrudníka a ortopedické zranenia. Jeho stav zostáva naďalej kritický, ale stabilizovaný.

Pozrite si priložené VIDEO:

Súvisiace články

Najčítanejšie