Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ich sviečka navždy dohorela. V roku 2022 nás opustili TIETO osobnosti
Zdielať na

Ich sviečka navždy dohorela. V roku 2022 nás opustili TIETO osobnosti

Archívna reportáž

Na rok 2022 budeme spomínať aj ako na rok úsmrtí domácich a svetových celebrít.

V januári svet navždy opustila vo veku 99 rokov americká herecká hviezda Betty White. Jej kariéra trvala viac ako 70 rokov ​

Jarný mesiac máj priniesol smrť českej star. Herec Josef Abrhám odišiel za svojou Libušou Šafránkovou, ktorú prežil o necelý rok. 

​Mimoriadne nečakaná a tragický smrť Ivany Trumpovej šokovala svet. V júli tohto roka ju našli v jej byte na Manhattane. Mala 73 rokov a podľa vyšetrovania spadla zo schodov. Niektoré zdroje ale hovorili o zástave srdca. 

​Ikona Pomády, herečka a speváčka Olivia Newton-John rovnako naposledy vydýchla vo veku 73 rokov. Osudnou sa jej stala rakovina prsníka. Olivia odišla v pokoji v jej dome v Kalifornii obklopená rodinou a priateľmi.

​Zostávame v zámorí. Herečka Anne Heche zomrela po vážnej dopravnej nehode v auguste tohto roka. Po šialenej jazde na svojom aute narazila do obytného bloku. Auto následne zachvátili plamene a z vraku ju museli vyslobodzovať hasiči. V kritickom stave skončila na JIS-ke, kde naposledy aj vydýchla. 

Vo veku 75 rokov zomrela v auguste česká spevácka ikona a manželka Štefana Margitu Hana Zagorová. Jej zdravotný stav sa začal zhoršovať minulý rok v lete pre postcovidový syndróm.

​Celý svet sledoval smrť britskej panovníčky Alžbety II., ktorá naposedy vydýchla na zámku Balmoral v Škótsku. Mala úctyhodných 96 rokov. 

Naopak iba 34 rokov mal Aaron Carter, brat Nicka Cartera z kultovej skupiny Backstreet Boys. Našli ho v jeho dome v Kalifornii utopeného vo vani.​

Česť pamiatke zosnulým...