Skoro jasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Brat (†34) Nicka Cartera z Backstreet Boys po sebe zanechal snúbenicu a ročného syna
Zdielať na

Brat (†34) Nicka Cartera z Backstreet Boys po sebe zanechal snúbenicu a ročného syna

Vo veku 34 rokov zomrel v sobotu známy americký spevák a raper Aaron Carter. Jeho telo sa našlo vo vani jeho domu bez známok života.

Aaron Carter bol mladším bratom člena skupiny Backstreet Boys Nicka Cartera. Narodil sa 7. decembra 1987 na Floride. Keď mal sedem rokov, začal verejne vystupovať ako spevák a svoj prvý album s názvom Aaron Carter vydal len o dva roky neskôr.

Carter neskôr zostal v povedomí verejnosti najmä pre rodinné spory so súrodencami kvôli peniazom. V roku 2011 nastúpil na protidrogové liečenie, po jeho ukončení sa vydal na turné do Kanady a v roku 2018 vydal svoj posledný štúdiový album Love. Raper v roku 2013 vyhlásil osobný bankrot, pričom dôvodom boli jeho miliónové dlhy.

Dostal sa tiež do problémov so zákonom pre nebezpečnú jazdu autom a prechovávanie omamných látok. V roku 2017 nastúpil na ďalšie protidrogové liečenie pre údajnú závislosť od liekov na spanie a antidepresív. Zanechal po sebe ročného synčeka. jeho slávny brat Nick sa na sociálnej sieti s bratom rozlúčil sériou fotografií a spoveďou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nick Carter (@nickcarter)

Súvisiace články