Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Som KANIBAL a chcem ťa zjesť, či odrež si prst! Hollywoodske monštrum týralo partnerky
Zdielať na

Som KANIBAL a chcem ťa zjesť, či odrež si prst! Hollywoodske monštrum týralo partnerky

Zdroj: INST/armiehammer

Nový dokument House of Hammer divákom ukáže nielen zákutia života Arnieho Hammera, ale aj jeho rodiny. Slávny herec čelí reakciám na výpovede žien, ktoré odkryli, kým v skutočnosti je. Podľa jeho tety je miliardárska rodina Hammerovcov prehnitá mužskými dušami. V trojdielnej sérii to tvrdia aj niektoré expartnerky.

​Pozrite si TRAILER desivého dokumentu:

Temne ladená upútavka k dokumentu House of Hammer poukazuje aj na to, ako sa hviezdny herec spočiatku správal k svojim partnerkám s ako ku kráľovnám. Tie však neskôr zistili, kto stojí za maskou príťažlivého muža.

V jednej zo správ expartnerke Courtney Vucekovich Armie Hammerovej napísal, že je "100 % kanibal a chce ju zjesť".

Nechýbali ani násilnosti typu zväzovanie lanom, či prosba, aby si jeho partnerka odrezala prst, ktorý by mohol mať stále pri sebe. Návrhy na tvrdý sex boli na dennom poriadku. Hammer svojej novej známosti v rozhovoroch popisoval vždy svoje sexuálne túžby. Tie boli blízke tvrdej BDSM technike a plné ponižovania žien.

36-ročný Armie Hammer v roku 2017 hviezdil v romantickej dráme Call Me By Your Name. Za rolu bol nominovaný na Zlatý glóbus. Jeho kariéra však začala veľmi rýchlo upadať.

Podľa amerických médií Hammer vyčerpal svoje finančné zálohy a pracuje v hoteli. Obvinenia ho pripravili o viaceré filmové úlohy.

Súvisiace články

Najčítanejšie