Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Sú od seba IBA kilometer, ale vidieť sa NECHCÚ
Zdielať na

Sú od seba IBA kilometer, ale vidieť sa NECHCÚ

Archívna reportáž

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan Markle sa vrátili do Anglicka, ale vrúcneho prijatia sa manželia, ktorí sa odtrhli od kráľovskej rodiny, nedočkali. Dvojnásobní rodičia sa síce zdržiavajú iba kilometer od Williama a Kate, štvorica sa ale podľa všetkého ani neuvidí.

​Ako informuje portál New York Post, princ Harry a jeho manželka Meghan Markle sa vrátili do Anglicka. Zdržiavajú sa kilometer od sídla Williama a Kate. Vzťahy bratov sú ale natoľko chladné, že sa s veľkou pravdepodobnosťou nestretnú. 

Životopiskyňa Angela Levin vysvetlila, že starší William má už pri mladšom Harrym problémy s akoukoľvek dôverou. Manželia, ktorí sa odtrhli od britskej kráľovskej rodiny, po odchode z Ostrovov nešetrili kritikou. Dokonca si ju nenechali pre seba a stvorili dokument. 

"Myslím si, že je pravdepodobné, že Catherine a William sa budú snažiť vyhnúť akémukoľvek kontaktu s Harrym a Meghan, kým nebudú poznať obsah Harryho memoárov a ich Netflix dokument," uviedla a dodala, že pár nemá v pláne navštíviť ani len babička či Harryho otec.

Súvisiace články